Äidille lahja – WARM muki tuo iloa jokaisen päivän hemmotteluhetkiin

Lahja äidille on asia, johon kannattaa aina panostaa. Oli kyseessä sitten äitienpäivä tai mikä tahansa muu äidin merkkipäivä, lahjan valinta on syytä hoitaa huolella. Äidit ansaitsevat kaiken kunnian kaikkina muinakin päivinä, mutta juhlapäivinä äidit ansaitsevat hemmottelunsa. Toisaalta lahjojen suhteen ideaalitilanne on se, että hemmotteluhetket jatkuvat myös merkkipäivän jälkeen. Äidille erinomainen lahja on sellainen, joka tuo hymyn huulille silloin, kun hän avaa lahjan. Vielä parempi lahja on sellainen, joka tuo hymyn huulille aina, kun lahjaa käytetään. Silloin lahja muistuttaa antajastaan ja lahjan merkitys vain kasvaa. WARM mukit ovat Suomessa käsityönä valmistettu.

Lahja äidille jokaiselle päivälle: WARM-muki

Personaalinen lahja on aina paras lahja. Suosittelemme asiakkaillemme lahjaideoita, jotka eivät välttämättä ole vielä kaikille tuttuja. Me suomalaiset ovat erittäin ahkeria kahvinjuojia ja kylmät säät aiheuttavat sen, että muutkin lämpimät juomat ovat meille mieluisia. Juomme paljon teetä, kaakaota ja glögiä erityisesti talvisin. Kahvia tunnetusti kuluu ympäri vuoden paljon. Niinkin paljon, että Suomessa juodaan eniten kahvia koko maailmassa väkilukuun suhteutettuna.

WARM-tuotesarja on mielestämme täydellinen lahjaidea äidille. Tästä löydät kaikki WARM-tuotteet.

WARM on suomalainen designklassikko, joka on syntynyt jo vuonna 1998. Tuotteissa yhdistyvät tyylikkäästi puu ja posliini. Puuosa on taivutettu tiukasti posliinimukin ympärille. Puu toimii kädensijana ja eristää samalla kuumuuden. WARM-mukit sopivat hyvin niin teelle, kahville kuin vaikkapa glögille.

Näissä tuotteissa korostuu se, että niitä tosiaan voi käyttää vaikkapa joka päivä ja ne tuovat aina iloa lahjansaajalle. Kahvi, tee ja muut lämpimät juomat ovat kehittyneet meille kahvilakulttuurin myötä kokonaisvaltaisiksi nautintoaineiksi. Niiden tehtävänä on tuottaa meille mielihyvää ja ne liittyvät usein sosiaalisiin tilanteisiin. Silloin koko juoman nauttiminen on elämys ja kokemus, johon halutaan panostaa kaikin mahdollisin keinoin. Kahvi tai tee pitää olla aina laadukasta. Samoin astioihin pitää panostaa. Koteihin halutaan luoda samanlaista upeaa tunnelmaa, mitä on koettu suosikkikahviloissa. Tällöin päästään siihen, että jokainen kahvitauko kotona voi olla elämys.

Kun annat äidille lahjaksi jonkun WARM-mukin, annat hänelle mahdollisuuden viettää nautinnollisen kahvi- tai teehetken täydellisellä kahvilatunnelmalla aina, kun hän haluaa.

Mitä äidille lahjaksi? Tietysti tyylikästä kotimaista designia

WARM-tuotesarja edustaa suomalaista designia parhaimmillaan. Se edustaa linjakasta muotoilua ja kekseliästä materiaalien yhdistelyä. Perinteinen posliini saa kaverikseen lämpimän puumateriaalin, joka on mukava kädessä, ja samalla se myös suojaa kättäsi kuumuudelta. Kupit ovat helposti pinottavia ja puuosat ovat irrotettavia.

WARM-tuotesarjasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Cappuccinon ystävät ihastuvat WARM Cappuccino 16cl mukiin. Pienempikokoinen WARM Espresso muki 8cl sopii niille äideille, jotka nauttivat kahvinsa vahvana espressona. Näiden klassikoiden lisäksi WARM Tee&Kahvi Muki 24cl ihastuttaa monipuolisuudellaan. Sitä voi käyttää isompana kahvimukina tai vaihtoehtoisesti teen, kaakaon tai glögin kanssa. Tämän mukin lisäksi saatavilla on vieläkin isompi Warm Lattemuki 40cl.

WARM mukiWARM kahvikuppi

WARM-tuotteita on saatavilla eri värisinä ja kokoisina. Valikoimista löytyy myös upeita settejä teen ystäville. Näihin tuotteisiin kannattaa todella tutustua, jos etsit lahjaa äidille. Voimme taata sen, että näistä tuotteista lahjansaaja varmasti ilahtuu!

Äidille lahja – WARM muki tuo iloa jokaisen päivän hemmotteluhetkiin

Shipping

We ship from Finland to almost anywhere in the world.

Payments

Options include Paypal, Apple Pay, Credit cards, Finnish Banks, Klarna

Gift Wrapping

Want to send as a gift? We can Gift Wrap your order at no extra cost.

Careful Packaging

All deliveries are packaged extremely carefully so they arrive in perfect condition