Täydelliset muistitaulut kodin jokaiseen huoneeseen

Saatko pidettyä omalla päänsisäisellä muistitikullasi aina kaikki päivän muistettavat asiat? Emme mekään!

Kaipaatko uusia kivoja sisustusideoita kotiisi, jotka on helppo toteuttaa? Niin mekin!

Haluamme esitellä sinulle huippusuositut Kotonadesign -muistitaulut. Näissä nerokkaissa magneettitauluissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kekseliäisyys.

Meillä kaikilla riittää muistettavia asioita niin paljon, että ne on hyvä aina kirjoittaa johonkin ylös. Se ”johonkin” saattaa sitten olla satunnainen paperinkulma tai taskussa oleva kuitti. Yhtäkkiä huomaatkin, ettet enää muista mihin kaikkialle olit kirjoittanut ylös niitä muistettavia asioita. Kun tähän soppaan lisätään koko perheen (tai koko toimiston!) muistettavat asiat, homma alkaa ollaan aika levällään. Onneksi ihana Kotonadesign on luonut iloksemme nämä muistitaulut.

Kotonadesignin muistitauluissa on yhdistettynä magneetti- ja liitutaulu. Magneettien avulla voit säilyttää esimerkiksi avaimiasi kiinni taulussa, jotta sinun ei tarvitse muistaa mihin avaimet viimeksi jätit. Liitutauluun voit toki vielä halutessasi kirjoittaa ”Muista avaimet!”, jos haluat olla asiasta aivan varma. Kotonadesignin muistitaulut ovat erinomainen koko perheen, tai toimiston, yhteinen ilmoitustaulu. Niihin on kätevä kirjoittaa päivän ostoslistaa tai muita kyseisen päivän tärkeitä tehtäviä. Ne soveltuvat täydellisesti myös lempeiden viestien kirjoituspaikaksi. Mikä onkaan ihanampaa, kuin huomata yllättäen rakkaimpasi jättämä viesti yhteiseen liitutauluun.

Kotimaiseen Kotonadesigniin on helppo ihastua tuotteiden nerokkuuden lisäksi niiden vastuullisuutensa ansiosta. Heidän tarinansa alkoi jo vuonna 2004 muutamista roskalaatikoista täynnä eri kokoisia puupaloja, joista perustaja Mia Battilana alkoi luoda upeita muistitauluja. Aluksi nämä muistitaulut tehtiinkin ainoastaan ylijäämämateriaalia, mutta määrien jatkuvasti kasvaessa, niiden valmistuksessa on siirrytty käyttämään UPM:n sertifioitua vaneria. Kuitenkin kaikki magneettituotteet, niin puiset kuin Durat-magneetit, tehdään edelleen ylijäämäpaloista. Avainmagneetit ovat saatavilla vain puupintaisina. Kotonadesign on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja tällä hetkellä heidän tuotteitaan myydäänkin jo 15 eri maassa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. On aina upeaa nähdä, kuinka suomalaista designia ja valmistusta arvostetaan. Kotonadesign tuotteet valmistetaan Turussa.

Vuonna 2017 Tondisk Design osti Kotonadesignin eli tilaamalla tuotteet meiltä, tilaat suoraan valmistajalta.

Näillä muistitauluilla sinun on helppo tuoda pirteää ja raikasta lisäilmettä kotiisi. Muistitauluja on saatavilla eri muotoisina, kuten pyöreinä, nelikulmaisina tai kuusiokulmaisina. Lisäksi valikoimasta löytyy monia eri värejä keltaisesta minttuun ja mustasta harmaaseen. Koko valikoimaamme pääset tutustumaan tarkemmin tästä linkistä.

Tauluissa on maalattu metallilevy, joka on kiinnitetty vaneriraamiin. Raameissa on urat, joten seinään kiinnitys onnistuu aina turvallisesti ja helposti mukana toimitettavien ruuvien avulla.

 

Perinteisempien muistitaulujen lisäksi Kotonadesignilta löytyy todellinen perheen pienempien suosikkimalli, Kuutaulu 40 cm. Tuote on saatavilla myös suurempana 70 cm:n halkaisijalla. Kuutaulu on monipuolinen magneetti- ja liitutaulu siinä missä muutkin Kotonadesignin muistitaulut. Tuotteen hienous piilee siinä, että se on myös valaisin. Luonnollisesti tämän magneettitaulun pinta muistuttaa nimensä mukaisesti kuun pintaa. Tähän muistitauluun ihastuvat kaikki lapset! Mukana toimitetaan myös hieno rakettimagneetti, jonka avulla valaisimen kirkkautta saa himmennettyä 70 %. Toisin sanoen pienen rakettileikin jälkeen Kuutaulu toimii erinomaisesti turvaa antavana yövalona.

Kotonadesignin valloittaviin tuotteisiin on helppo ihastua. Ne ovat myös erittäin suosittuja lahjatuotteita monille eri ikäisille päivänsankareille. Parhaat lahjat ovat sellaisia, jotka tulevat ahkeraan käyttöön, ja jotka tuovat hymyn huulille lahjaa avatessa. Kotonadesign onnistuu tuotteillaan tässä täydellisesti. Ne tuovat iloa jokaiseen päivään käytännöllisyydellään, pirteällä muotoilullaan ja oivaltavilla tuoteideoillaan. Nyt on sinunkin aika tutustua tarkemmin Kotonadesignin ihaniin muistitauluihin.

Täydelliset muistitaulut kodin jokaiseen huoneeseen

Shipping

We ship from Finland to almost anywhere in the world.

Payments

Options include Paypal, Apple Pay, Credit cards, Finnish Banks, Klarna

Gift Wrapping

Want to send as a gift? We can Gift Wrap your order at no extra cost.

Careful Packaging

All deliveries are packaged extremely carefully so they arrive in perfect condition