Muistitaulu kotona pitää arjen hallinnassa

On sanomattakin selvää, että jokaisella riittää muistettavaa kiireisen arjen keskellä. Kirjoitamme asioita muistiin paperin reunoihin tai matkapuhelimeen. Teoriassa siis asiat ovat tallessa, mutta niiden hallinta on hankalaa. Muistamme ehkä kirjoittaneemme tietyt asiat muistiin, mutta emme enää muista tarkalleen mihin.

Kotimaiset Kotonadesignin muistitaulut auttavat meitä hallitsemaan arkea tehokkaammin. Samalla ne piristävät kotiemme sisustusta pirteällä muotoilullaan. Ne ovat tuotteita, joita et tiennyt edes tarvitsevasi. Lyhyen tutustumisen jälkeen sinun on kuitenkin pakko saada oma Kotonadesign muistitaulu.

Mikä ihmeen Kotonadesign?

Kotonadesign muistitaulut sopivat täydellisesti jokaiseen kotiin. Nerokas tuote on samaan aikaan ilmoitustaulu, muistitaulu, magneettitaulu ja liitutaulu. Tästä pääset tutustumaan Kotonadesign valikoimaamme. Kotonadesignin suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Tuotevalikoima on kehittynyt vuosien varrella ja nykyään näitä houkuttavia tuotteita myydään jo yli 15 maahan.

Vastuullisuus on tärkeä osa Kotonadesignin tarinaa. Yritys on aloittanut matkansa ylijäämäpuun parista ja loihtinut siitä hyödyllisiä tuotteita. Tuotantomäärien kasvaessa on siirrytty kuitenkin käyttämään UPM:n sertifioitua vaneria.

Turussa valmistettavien tuotteiden päätarkoitus on pitää ihmisten arki paremmin hallinnassa, kun koko perheen asiat pysyvät muistissa yhteisellä ilmoitustaululla. Erikseen myytävien magneettien avulla voidaan varmistaa myös vaikkapa avainten löytyminen aina samasta paikasta. Kotonadesign -brändi on ollut suomalaisen Tonfisk Designin omistuksessa vuodesta 2017 alkaen. Ostamalla nämä laadukkaat tuotteet meiltä, tuet suoraan kotimaista valmistajaa.

Mitä Kotonadesignin valikoimaan kuuluu?

Valikoima koostuu eri muotoisista ja kokoisista muistitauluista. Tuotteita voidaan siis hyödyntää magneettitauluna tai liitutauluna. Lisäksi erikseen on saatavilla perusmagneetteja sekä avainmagneetteja. Tavallisia magneetteja on saatavilla puun lisäksi suositulla Durat-materiaalilla. Durat-materiaalista valmistetut magneetit tehdään edelleen ylijäämäpaloista. Eri värisiä ja kokoisia tauluja yhdistelemällä voidaan rakentaa tyylikkään näköisiä kokonaisuuksia, joihin on mahdollista laittaa jo enemmänkin asioita muistiin.

Jokaisen perheenjäsenen on helppo kirjoittaa omia asioita muistitauluun ja näin koko perhe pysyy yhteisistä tärkeistä asioista aina ajan tasalla.

Muistitaulujen lisäksi Kotonadesign on loihtinut ihanan tuotteen perheen pienemmille. Kotonadesign kuutaulu 70cm on täydellinen esimerkki kekseliäästä tuotteesta, joka tuo hymyn huulille niin lapsille kuin aikuisille. Kuutaulu on samaan aikaan muiden Kotonadesignin tuotteiden tapaan magneetti- ja liitutaulu. Sen lisäksi Kuutaulu on turvaa ja tunnelmaa tuova valaisin. Valotehoa voi himmentää leikkisästi mukana tulevan rakettimagneetin avulla.

Kaikista Kotonadesignin tuotteista huokuu nimenomaan kekseliäisyys ja leikkisyys. Tuotteet tuovat hyvän fiiliksen pirteällä muotoilullaan. Niihin on todella helppo ihastua. Ne ovat kuitenkin ennen kaikkea toiminnallisia tuotteita. Monipuolisuutensa ansiosta ihmiset voivat käyttää Kotonadesignin muistitauluja juuri haluamallaan tavalla. Yksi säilyttää avaimensa taulussa ja kiinnittää muistilaput tauluun magneetilla. Toinen taiteilee muistettavat asiat tauluun liidulla. Monipuolisuus ja monikäyttöisyys ovat ehdottomia Kotonadesignin vahvuuksia. Luonnollisesti kotimainen design ja valmistus tuovat aina hyvän mielen ja luotettavan vaikutelman brändistä.

Voimme suositella myös Kotonadesignin tuotteita lahjoiksi. Parhaat lahjat ovat sellaisia, jotka tuovat hymyn huulille, ja jotka tulevat lahjansaajalle kovaan käyttöön. Kotonadesignin muistitaulut ovat täydellisiä lahjaideoita lähes kenelle tahansa, joka arvostaa kotimaisuutta ja käytännöllisyyttä.

Tutustu siis valikoimaan tarkemmin ja ihastut varmasti. Me Tonfisk Designilla perustamme toimintamme suomalaisuuteen, innovatiivisuuteen ja personaalisuuteen. Näihin arvoihin Kotonadesign istuu täydellisesti ja olemmekin ylpeänä viemässä näitä tuotteitamme jokaisen asiakkaamme iloksi.

Muistitaulu kotona pitää arjen hallinnassa

Shipping

We ship from Finland to almost anywhere in the world.

Payments

Options include Paypal, Apple Pay, Credit cards, Finnish Banks, Klarna

Gift Wrapping

Want to send as a gift? We can Gift Wrap your order at no extra cost.

Careful Packaging

All deliveries are packaged extremely carefully so they arrive in perfect condition